Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Κατσαριδάκι...αγάπη μου!!!



Βρε καλώς τα παιδιά!
Που ήσουν εσύ πάλι;
Μετά από την ιδιόρυθμη(μόνο ιδιόρυθμη; τέλος πάντων)Erika La Tour Eiffel που παντρεύτηκε τον πύργο του Άιφελ, να κι' άλλος, όχι αυτός δεν παντρεύτηκε τον μεγάλο του έρωτα, συζεί μόνο, αλλά κάνει τα πάντα(μετά τις 2) με την "ερωμένη" του, αν και πολλές φορές της κάνει απιστίες και με άλλες τετράτροχες "καυτές" ερωμένες.
Πρόσεξε κακομοίρη να μην ερωτευτείς και την Christine, γιατί τότε δεν σε βλέπω καλά, είναι άγριο αμάξι...έ άγρια γκόμενα ήθελα να πω, μη σου χαλάσω και το βίτσιο.Αν θυμώσει η Christine έτσι και της κάνεις απιστία πάει, βλέπω την νεκροφόρα να κλαίει με μαύρο δάκρυ πάνω από το μνήμα σου, που δεν σε πρόλαβε ζωντανό να δεχτεί και αυτή τη λατρεία σου.:PPPPPP

Σεξ... με 1.000 αυτοκίνητα

Ένας άντρας, που ισχυρίζεται ότι έχει κάνει σεξ με 1.000 αυτοκίνητα, υπερασπίζεται τα «ρομαντικά συναισθήματα που τρέφει για τα οχήματα».

Ο Έντουαρτ Σμιθ, ο οποίος συζεί με τη νυν «ερωμένη του» - ένα λευκό Volkswagen Beetle με το όνομα Βανίλια – επιμένει πως δεν είναι άρρωστος και πως δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει τις συνήθειές του.

«Εκτιμώ την ομορφιά και πάω ένα βήμα παραπέρα σε ότι αφορά στην ομορφιά ενός αυτοκινήτου, μέχρι όμως τον βαθμό εκείνο που θεωρώ ότι αποτελεί έκφραση της αγάπης μου,» δηλώνει ο Σμιθ.

«Ίσως είμαι λίγο εκκεντρικός αλλά όταν βλέπω ταινίες με οχήματα, όπως το Herbie ή το Knight Rider, όπου τα αυτοκίνητα «προσωποποιούνται και γίνονται αξιαγάπητα, τότε νιώθω υπέροχα.»

«Είμαι πολύ ρομαντικός. Γράφω ποιήματα για τα αυτοκίνητα, τους τραγουδάω και τους μιλάω ακριβώς όπως θα μιλούσα και στην σύντροφό μου. Ξέρω τι αισθάνομαι και δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να το αλλάξω,» πρόσθεσε ο Σμιθ.

«Δεν είμαι άρρωστος και δεν έχω πρόθεση να βλάψω κανέναν. Απλά προτιμώ τα αυτοκίνητα.»

Ο Σμιθ, 57 ετών σήμερα, έκανε για πρώτη φορά σεξ με ένα αυτοκίνητο στην ηλικία των 15 ετών, ενώ ισχυρίζεται πως ποτέ δεν ένιωσε έλξη για κάποια γυναίκα ή για άντρα.

Ο Σμιθ, όμως, έχει εκδηλώσει τον έρωτά του και σε άλλα οχήματα, πέραν των αυτοκινήτων. Ισχυρίζεται πως η πιο έντονη σεξουαλική του εμπειρία ήταν όταν «έκανε έρωτα» με το ελικόπτερο της τηλεοπτικής σειράς του 'Α80, «Airwolf».

Εκτός από τη Βανίλια, ο Σμιθ συναναστρέφεται και με άλλα οχήματα – ένα Opel GT του 1973 με το όνομα Κανέλα και ένα Ford Ranger Splash toy 1993 με το όνομα Τζίντζερ.

Πριν από τη Βανίλια, ο Σμιθ είχε έναν 5ετή δεσμό με τη Βικτόρια, ένα VW Beetle του 1969, το οποίο είχε αγοράσει από μία οικογένεια Ιεχωβάδων.
Ομολόγησε, όμως, πως τα περισσότερα αυτοκίνητα με τα οποία έχει κάνει σεξ ανήκαν σε αγνώστους ή σε εκθέσεις αυτοκινήτων.

Η τελευταία του σχέση με γυναίκα ήταν πριν από 12 χρόνια. Όπως υποστηρίζει ο Σμιθ, η σχέση αυτή δεν είχε ολοκληρωθεί σεξουαλικά, αν και ο ίδιος είχε κάνει σεξ με κοπέλες όταν ήταν σε νεαρή ηλικία.

Ο Σμιθ, ο οποίος κατάγεται από την Ουάσινγκτον, κρατούσε μυστικό για πολλά χρόνια αυτό το φετίχ του αλλά συμφώνησε να δώσει συνέντευξη για ένα ντοκιμαντέρ του Channel Five με θέμα τη «μηχανοφιλία» (mechaphilia). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σμιθ βρήκε αρκετούς υποστηρικτές σε ράλλυ στην Καλιφόρνια.

Μιλώντας για το πώς προέκυψε το ασυνήθιστο αυτό πάθος του, ο Σμιθ είπε: «Συνειδητοποίησα το πάθος μου όταν ήμουν ακόμα παιδί και μεγάλωνε σαν κομμάτι του εαυτού μου όσο μεγάλωνα κι εγώ. Δεν μπορούσα να το ελέγξω. Από την αρχή ένιωθα έλξη για τα όμορφα αυτοκίνητα αλλά μεγαλώνοντας, το πάθος μου αυτό όλο και δυνάμωνε και όταν πια έφτασα στην εφηβεία εμφανίστηκαν και οι πρώτες μου σεξουαλικές ορμές.»

«Όταν έγινα 13 χρονών και πρωτοκυκλοφόρησε η περίφημη Corvette Stingray, το αυτοκίνητο αυτό ήταν ο απόλυτος έρωτας. Το ήθελα.»

«Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μου προκαλεί τόσο μεγάλο πάθος για το αυτοκίνητο αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δεν βλάπτω κανέναν και ούτε έχω πρόθεση να βλάψω κάποιον.»

«Υπάρχουν στιγμές που βρίσκομαι στη μέση του πουθενά και βλέπω ένα μικρό αυτοκίνητο παρκαρισμένο και είμαι σίγουρος ότι το αμάξι αυτό χρειάζεται λίγη αγάπη.»

«Υπήρξαν κάποια αυτοκίνητα που με γοήτευσαν με την πρώτη ματιά και περίμενα μέχρι να νυχτώσει για να μπορέσω να πάω κοντά τους, να τα αγκαλιάσω και να τα φιλήσω.»

«Σε ότι αφορά στις γυναίκες, δεν μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Αλλά δεν είμαι και γκέι.»

Ο Σμιθ είναι σήμερα μέλος μίας παγκόσμιας κοινότητας που προσμετρά πάνω από 500 «εραστές αυτοκινήτων» και οι οποίοι κατάφεραν να ενωθούν μέσω των forums στο διαδίκτυο.

πηγή:pathfinder.gr

1 σχόλιο:

Kleon Gelastos είπε...

ΧΤΕΣ

Χτες η αγάπη είχε γίνει φως
που μ' όλα τα τριγύρω στέρια δένει'
σαν ένα τόπι ο ήλιος αλαφρός
ανάμεσα ουρανό και οικουμένη.

Χτες ένα σύννεφο ήταν η χαρά
ολάσπρο, ευτυχία πλημμυρισμένο
που κράταε στ’ απαλά του τα φτερά
του δειλινού το ρόδο το ανοιγμένο.

Χτες μία στάλα ήταν η ζωή
ωσάν αυτές που πέφτουν απ' τα φύλλα
όταν του κρύου αγέρα η πνοή
με φρίκη τα δονεί κι ανατριχίλα.

Της ύπαρξής μας χτες το μυστικό
στα πάνωθέ μας χάη εφανερώθη,
μας έγνεψε για λίγο θριαμβικό
και πάλι μας το έκρυψαν οι πόθοι.

Χτες στης αγάπης μου την αγκαλιά
ο έρως ζωηρός είχε φωλιάσει
κι από τ' αυθάδη του τα φιλιά
κοκκίνιζεν εκείνη σαν κεράσι.

Χλωμή εχτές μια μάσκα από κερί
κρεμόταν απ' του κόσμου το μπαλκόνι'
κι έβλεπες ένα γέλιο να φορεί
και κάτω από το γέλιο της να λιώνει.

Γιώργης Χολιαστός