Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Ο πύργος του Άιφελ έγινε...γαμπρός!!!



Συνέβει και αυτό!
Η Erika La Tour Eiffel που ζει στη Βοστώνη συχνά ερωτευόταν αντικείμενα, ο έρωτας της ζωής της όμως "ακούει" στο όνομα "πύργος του Άιφελ", ναι ο γνωστός, δεν πρόκειται για λάθος!
Η κατάληξη αυτού του "μεγάλου έρωτα" όπως ήταν φυσικό (φυσικό;;;;;), ήταν ο γάμος!
Άντε με το καλό κοπελιά και ο επόμενος να είναι η πυραμίδα του Χέοπα, αλλά ξέχασα, η πυραμίδα είναι γένους θηλυκού, μη σε χαρακτηρίσουν και ομοφυλόφιλη δεν λέει, θα ξεσηκωθούν οι "πατέρες" της Ελλαδικής εκκλησίας, δεν έχει σημασία που ζεις αλλού, θα σε στείλουν στο πυρ το εξώτερο όπου κι αν είσαι.Η ομοφυλοφιλία για την χώρα μας είναι από τα πιο μεγάλα αμαρτήματα, δύο άνθρωποι που αγαπιούνται δεν έχουν δικαιώματα αν έχουν το ίδιο φύλο, ενώ εσύ άνετα μπορείς να κάνεις ότι θες εκεί που είσαι και να ερωτεύεσαι και να παντρεύεσαι ελεύθερα τα τόξα , τα τραπέζια , τα παπούτσια , τους πύργους, και ότι άλλο σου κατέβει στο κεφάλι, γιατί έχεις δικαιώματα, αφού ζεις σε κράτος που σέβεται τα δικαιώματά σου και την ιδιαιτερότητα σου, όσο περιέργη κι αν είναι αυτή.

Παντρεύτηκε τον πύργο του Άιφελ

Μια γυναίκα με ένα περίεργο φετίχ για άψυχα αντικείμενα παντρεύτηκε τον πύργο του Άιφελ.

Η Erika La Tour Eiffel, 37 ετών, πρώην στρατιωτικός, η οποία ζει στη Βοστόνη, έχει ερωτευτεί ξανά αντικείμενα. Ο πρώτος της έρωτας ήταν ένα τόξο, το οποίο τη βοήθησε να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια τοξοβολίας. Είναι θαυμάστρια του τοίχους του Βερολίνου και ισχυρίζεται ότι έχει σωματική σχέση με ένα κομμάτι φράκτη που διατηρεί στο δωμάτιο της...

Όμως ο πύργος του Άιφελ ήταν αυτός που κέρδισε την αιώνια αγάπη, τιμή και υποταγή της σε μια τελετή που παραβρέθηκαν αρκετοί φίλοι της.

Η Erika έχει αλλάξει το όνομα της έτσι ώστε να εκφράζει τη δέσμευση της.

Σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν περίπου 40 άτομα που δηλώνουν OS (Objectum-Sexual), όλες είναι γυναίκες, ενώ πολλές από αυτές πάσχουν από το σύνδρομο Asperger.

Ο όρος OS επινοήθηκε για πρώτη φορά χάρη στην Eija-Riitta Berliner-Mauer, μια 54χρονη γυναίκα που παντρεύτηκε το τοίχος του Βερολίνου για 29 χρόνια.

Πριν επιστρέψει στο Παρίσι για την πρώτη επέτειο του γάμου της, η κυρία La Tour Eiffel επισκέπτεται το τοίχος του Βερολίνου, όπου η αγάπη της για ένα σύμβολο καταπίεσης οδηγεί σε μια άβολη αναμέτρηση με μέλη του μουσείου Τσέκποϊντ Τσάρλι στο Βερολίνο.

«Δεν καταλαβαίνω πως μερικοί άνθρωποι μπορούν να φέρουν κάποιον στον κόσμο όπως ένα παιδί ή ένα αντικείμενο και να μην το αγαπάνε,» σχολιάζει η La Tour Eiffel.

Η ίδια κατηγορεί την οικογένεια της για την κατάσταση της. Ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ετεροθαλή αδερφό της και εγκαταλείφθηκε από τους γονείς της.

Σύμφωνα με τον Jerry Brooker, ψυχοθεραπευτή από τη Νέα Υόρκη, οι γυναίκες αυτές υποκινούνται από την ανάγκη για έλεγχο.

«Κάποιος που ερωτεύεται ένα αντικείμενο μπορεί να ελέγξει τη σχέση του βάσει των δικών του όρων. Τα αντικείμενα δεν πρόκειται να τον απογοητεύσουν. Αυτό είναι εξαιρετικά ελκυστικό για μια γυναίκα η οποία διαφορετικά θα ήταν απελπιστικά μόνη.»

πηγή:pathfinder

4 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Αντε βρε!!!Να ζησουν τα παιδια!!!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

αντε και στον πυργο της πιζας

kakos lykos είπε...

Μήπως να της προτείναμε για γαμπρό, κάποιο από τους φαλλούς της Δήλου, να έχει να ασχολείται;

everything53 είπε...

Άντε και καλούς απογόνους!