Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Το γουρούνι με τα δύο στόματα και τα τρία μάτια.



Όλο και πιο συχνό γίνεται το φαινόμενο των τερατογενέσεων σε όλα τα είδη που υπάρχουν στον πλανήτη μας, πέρυσι είχα δει γατάκι με δύο κεφάλια, ένα κοριτσάκι στην Ινδία με δύο πρόσωπα που το είχαν θεοποιήσει κιόλας, τώρα από την Κίνα μας έρχεται και το γουρουνάκι με τα δύο πρόσωπα.
Η φύση εκδικείται τον άνθρωπο για την καταστροφή της, τα άλλα πλάσματα όμως δεν φταίνε σε τίποτα.

Ένας Κινέζος αγρότης σοκαρίστηκε, όταν είδε ότι ένα από τα νεογέννητα γουρουνάκια του, είναι με τρία μάτια και δύο στόματα.

Το γουρουνάκι ήταν ανάμεσα στα οκτώ που είχαν γεννηθεί στο αγρόκτημα του κυρίου Liu Dingsheng, στη κομητεία Chongren της επαρχίας Zhejiang.

Ο κύριος Liu είπε:
"Σοκαριστήκαμε όταν είδαμε ένα τόσο παράξενο πλάσμα, πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό."

Ανάφερε επίσης στην People's Daily, ότι η μητέρα του, ένας χοίρος 4 ετών, είναι απόλυτα υγιής και φυσιολογική.

Ένας τοπικός κτηνίατρος είπε ότι αυτό μπορεί να οφείλεται σε γενετική μετάλλαξη, η στην μόλυνση των τροφών.

Η Κίνα σαν το γρηγορότερο αναπτυσσόμενο βιομηχανικά έθνος πάσχει από μεγάλη περιβαλλοντική ρύπανση.

πηγή: Ananova

20 σχόλια:

ΛΕΩΝ είπε...

Σόρρυ, την είχα προγραμματίσει από το πρωί για ανάρτηση και δεν είχα ακόμα δει τη δική σου! Την αφαίρεσα για να μην υπάρχει πρόβλημα γιατί έτσι κι αλλιώς η πηγή ANANOVA μου έγινε γνωστή από σένα!
Την καλημέρα μου συνάδελφε!

Tyler Durden είπε...

πολύ εντυπωσιακό, αλλά θα έλεγα ότι δεν είναι απαραίτητα και τόσο καινοφανές. Παρόμοια περίπτωση όπως τα σιαμαία είναι. Απλώς την σήμερον ημέρα ο καθένας έχει πολύ εύκολη πρόσβαση στα ΜΜΕ και κάθε περίεργο που συμβαίνει το μαθαίνει όλος ο πλανήτης.
καλημέρα

kakos lykos είπε...

Λιονταρίνα μου κακώς της αφαίρεσες, δεν έχει καμιά σημασία που είχαμε βάλει την ίδια είδηση, δεν έχουμε αποκλειστικότητα στις ειδήσεις.
Τότε και οι εφημερίδες που έχουν κοινές ειδήσεις, τι θα κάνουν θα γράφουν και θα σβήνουν;
Εξάλλου ταυτόχρονα γράφαμε την είδηση, δεν την είδες από μένα,ούτε εγώ από εσένα, είχαμε την ίδια πηγή και μας φάνηκε το ίδιο ενδιαφέρουσα για ανάρτηση.

Καλημέρα :)

kakos lykos είπε...

Tyler μπορεί η πρόσβαση σήμερα να είναι εύκολη σε ότι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, απλώς οι περιπτώσεις τερατογενέσεων, πιστεύω ότι στην εποχή μας είναι περισσότερες απ' ότι στο παρελθόν.

Little Hope Flags είπε...

Αχού το καημένο...το λυπάμαι που το βλέπω έτσι...καλά να πάθουμε που τα έχουμε κάνει όλα χάλια. Ακόμα και τα ζωάκια την πληρώνουν... :(

kakos lykos είπε...

Carina αν το ζωάκι δεν έχει κάποιο άλλο μορφολογικό ή οργανικό πρόβλημα, θα μπορέσει να επιζήσει, απλώς θα είναι διαφορετικό και θα κάνει κατά κάποιο τρόπο πράξη την φράση "τρώει με δέκα μασέλες"

Καλημέρα :)

korinoskilo είπε...

και εγω νομιζα τρελαθικε ο εξπλορερ..... μπερδεψε και αυτος τα μπουτια του ........

μου την εδωσε ο αγροτης που ειπε .... τι να το κανω τωρα......
καντω τουρσι βρε βλακα...... ττστστστσ...... παντα η ιδια αντιμετοπιση στην διαφορετικοτητα!!!!!

καλημερουδια

THANOS είπε...

σίγουρα είναι στην Κίνα? γιατί μου θυμίζει τον Τσιτουρίδη...

kakos lykos είπε...

Korinoskilo, ήταν επόμενο κάποια στιγμή ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο, εγώ βάζω συνήθως παράξενες ειδήσεις, η Λιονταρίνα μας, ειδήσεις που αφορούν τους φίλους μας τα ζώα, η είδηση αυτή ήταν ενδιαφέρουσα και για τα δύο ιστολόγια, έτσι τελικά εμείς μπλέξαμε τα μπούτια μας, απλώς ο explorer το παρουσίασε.
Αλλά με στεναχώρησε που την αφαίρεσε την ανάρτησή της, της το είπα και εκείνης, ότι κανείς μας δεν έχει την αποκλειστικότητα σε ειδήσεις, που βρίσκουμε στο διαδίκτυο, όταν δηλαδή δεν είναι κάποια δική μας προσωπική είδηση ή σκέψεις μας.

Συγγνώμη από τον αγρότη περίμενες καμία άλλη απάντηση;
Αφού απορούσε γιατί βγήκε έτσι αφού η μητέρα του είναι υγιής.
Αυτός μπορεί να είναι τόσο βλήμα που να φοβάται ότι μπορεί να είναι και κολλητικό και του γίνουν έτσι και τα υπόλοιπα.
Άνθρωποι που έχουν μεγαλώσει μέσα στις προλήψεις και τις δεισιδαιμονίες, δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και δίνουν μόνο βλακώδεις απαντήσεις.

kakos lykos είπε...

Thano όλοι οι πολιτικοί έχουν την ίδια μούρη, που κατά διαβολική σύμπτωση θυμίζει τα συμπαθέστατα αυτά ζώα,ίσως αν η βουλή ήταν γεμάτη από τα πραγματικά γουρούνια και όχι από τα δίποδα, να ήταν καλύτερα τα πράγματα.

:)

ΛΕΩΝ είπε...

Λύκαινα, γιατί παιδί μου σε στεναχώρησα? Απλώς πρώτον θεώρησα πως είχες προτεραιότητα λόγω πηγής και δεύτερον αφού έχουμε πάνω κάτω τους ίδιους αναγνώστες να μην διαβάζουν τα ίδια πράγματα, την ίδια ώρα και μέρα! Σε παρακαλώ μην θεωρήσεις ούτε στιγμή πως αφαίρεσα την είδηση για κανέναν άλλο λόγο εκτός των παραπάνω!
Και τώρα μπορώ να κάνω το σχόλιό μου επί του θέματος?
Παρ' όλη την διαφορετικότητα, εμένα μου αρέσει πολύ γιατί έχω μεγάλη αδυναμία στις μύτες των ζώων και εδώ....υπάρχουν δύο για να πιάνω!
Καλημέρα σας και πάλι

kakos lykos είπε...

Λιονταρίνα μου αισθάνθηκα άσχημα γιατί αφαίρεσες την είδηση επειδή την είχα βάλει και εγώ, όσο για την φατσούλα του μικρού γουρουνιού την βρίσκω επίσης το ίδιο γλυκιά και με δύο κεφάλια.
Μακάρι να μπορέσει να επιβιώσει το καημένο και να μην έχει κάποια οργανική δυσλειτουργία.

:)

Γιάννης Πετρόπουλος είπε...

Καλησπέρα σας.
Ότι και να κάνουν οι Κινέζοι... Μητσοτάκη δεν θα φτιάξουν ποτέ!!!!

kakos lykos είπε...

Γιάννη, ετοιμαζόμουν να σου απαντήσω λέγοντας ότι μετά από αυτόν χάλασε το καλούπι, αλλά θα ήταν λάθος αφού και οι απόγονοί του έχουν την ίδια μούρη!

:)))))))))))

117 είπε...

αυτή και πόσες ακόμα τερατογενέσεις θα δούμε... έτσι όπως έχει καταντήσει η φύση έπειτα από τις ... του ανθρώπου... πάντως, είναι προσβολή για τα ζωάκια η όποια σύγκριση με τους πολιτικούς μας! :)
καλό απόγευμα

kakos lykos είπε...

Μπορεί να είναι προσβολή για τα τετράποδα φίλε 117, αλλά όπως και να το κάνουμε οι πολιτικοί τους μοιάζουν στην όψη :)))

ΛΕΩΝ είπε...

Λύκαινα, λίγο άσχετο από το θέμα:
Πως κάνεις link σε κάτι όταν γράφεις σχόλιο?
Αν μπορείς απάντησέ μου στο e mail μου!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

kakos lykos είπε...

Λιονταρίνα σου έστειλα το mail :)

Αν και συνάντησα κάποιο πρόβλημα, στο mail σου δεν έχεις βάλει το @ ή τουλάχιστον σε μένα δεν το έβγαζε τσεκάρισέ το, και πες μου αν το πήρες τελικά, μην το έστειλα αλλού γι αλλού :)))))

kakos lykos είπε...

Ξέχασα να σου αναφέρω ότι για να μπορείς σε σχόλιο να το κάνεις αυτό, θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του blog να το επιτρέπει στα σχόλια και να γράφει κάτω από το παραθυράκι των σχολίων αυτό που γράφει και σε μένα:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες ετικέτες HTML, όπως ...

ΑΝΝΑ είπε...

Όπως και να είναι γλύκα είναι. Είναι για δαγκωνιές. Δεν θα μπω στο περίεργο του πράγματος τη γνώμη μου την ξέρεις....