Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009

Γεννήθηκε γουρούνι με πρόσωπο πιθήκουΦυσικά δεν θα παραξενευτείτε πλέον αν σας πω ότι και αυτό το γεγονός έγινε στην Κίνα!Οι χωρικοί σοκαρίστηκαν όταν ένα γουρουνάκι γεννήθηκε με μορφή πιθήκου στην Κίνα.
Με μεγάλη περιέργεια οι ντόπιοι μαζεύτηκαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη Feng Changlin, μόλις διαδόθηκε η είδηση της γέννησης του γουρουνιού στο χωριό Fengzhang της επαρχίας Xiping.

"Είναι φοβερό.Κανείς δεν θέλει να το αγοράσει και τρομάζει και την οικογένεια μου όταν το κοιτούν."Είπε ο Feng στην Oriental Today.

Είπε ότι το γουρουνάκι μοιάζει σαν πίθηκος με δύο πολύ λεπτά χείλη, μικρή μύτη και δύο μεγάλα μάτια, τα πίσω πόδια του είναι πιο μεγάλα από τα μπροστινά και αυτό το αναγκάζει να πηδάει αντί να περπατάει.

Η σύζυγος του Feng είπε ότι αυτό το γουρουνάκι-πίθηκος είναι ένα από τα πέντε μωρά της εννιάχρονης γουρούνας τους.

"Θεέ μου είναι πολύ τρομαχτικό, δεν ξέρω τι είναι τι.
Φοβήθηκα πραγματικά βλέποντάς το, αλλά ο γιος μας θέλει να παίζει με αυτό και μας εμποδίζει να το ξεφορτωθούμε, το ταΐζει μέχρι και γάλα."

Οι γείτονες πρότειναν στο ζευγάρι να το κρατήσει και να παρακολουθεί την εξέλιξή του καθώς θα μεγαλώνει.

πηγή:Ananova

Μπράβο στο παιδάκι που προσπάθησε να αλλάξει τα στενοκέφαλα μυαλά των γονιών του, και δίνει μία ευκαιρία σ' αυτό το δυστυχισμένο πλάσμα να ζήσει, όση κι αν είναι η ζωή του.

10 σχόλια:

Η τρελή είπε...

Το άρθρο δεν έδινε κάποια εξήγηση γι αυτό? Είναι βέβαια λίγο τρομακτικό αλλά νομίζω ότι αυτό οφείλεται στο ότι είναι έξω από τα στερεότυπά μας!
Μπράβο στο παιδάκι που προσπαθεί να το σώσει από τη θανάτωση, ελπίζω να τε καταφέρει, αρκεί να του προσφέρει "ανθρώπινες" συνθήκες και να μην καταλήξει σε κάποιου είδος "τσίρκο"!
Κακέ Λύκε, καλησπέρα!

kakos lykos είπε...

Πολλές φορές η φύση έχει παίξει με τα πλάσματά της περίεργα παιχνίδια, αλλά δεν είναι μόνο η φύση, αλλά πολλές φορές και οι καταστροφικές επεμβάσεις του ανθρώπου πάνω σε αυτήν, που δημιουργούν τέτοιου είδους μεταλλάξεις.
Αυτό εύχομαι και γω, να μην γίνει "αξιοθέατο" σε τσίρκο.

Καλησπέρα τρελή :)

Ευρύνοος είπε...

Ισως να είναι το επόμενο είδος που θα κατακτήσει τον πλανήτη..
μιά και ο άνθρωπος απέτυχε με τις μεθόδους του..

φαντάζεστε πιθηκογούρουνα να μας κυνηγούν; ουάου!!!

kakos lykos είπε...

Δεν αμφιβάλω ότι κάποια στιγμή η εξελικτική δημιουργία, θα φέρει κάποιο νέο είδος κυρίαρχο στο προσκήνιο, εύχομαι μόνο να είναι πολύ καλύτερο από τον άνθρωπο και να νοιάζεται πραγματικά και για τα άλλα είδη.

Καλησπέρα Ευρύνοε :)

Tyler Durden είπε...

η Κϊνα καλλιεργεί πολλά μεταλλαγμένα, λές λύκαινα να άρχισαν οι συνέπειες;

kakos lykos είπε...

Αργά ή γρήγορα τις βλέπουμε τις συνέπειες, πολύ πιθανόν να είναι μία από αυτές.

Καλησπέρα Tyler :)

korinoskilo είπε...

ας ζησει οσο ζησει ..... συμφωνω !!

καλημερες

Πασχαλίνα είπε...

Λογικά σκεπτόμενη , θα συμφωνήσω με το Tyler.

Πάντως , από το κακό στο χειρότερο πάμε.

Την καλησπέρα μου σου στέλνω!

kakos lykos είπε...

Σωστά!

Καλησπέρα Korinoskilo :)

kakos lykos είπε...

Καλησπέρα Πασχαλίνα και γω συμφωνώ πάνω σε αυτό, πολύ συχνά γίνονται σκάνδαλα για ακατάλληλα προϊόντα για την υγεία, που προέρχονται από την συγκεκριμένη χώρα. Από τρόφιμα μέχρι παιχνίδια.