Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Οταν θα πάω μωρό μου στο παζάρι, θα σου πάρω ένα παπαγαλάκι...



Αυτό το τραγουδάκι θα σιγανομουρμούριζε όλο χαρά, μία μητέρα από το Μπράιτον της Μ. Βρετανίας, όταν βρέθηκε μπροστά από το καλάθι ενός μαγαζιού, που πωλούσε προϊόντα του ενός euro.
Αλλά το λούτρινο παπαγαλάκι της έκρυβε μία έκπληξη...
Ήταν "λίγο" βρωμόστομο και θύμιζε τον "Τσάκι", ναι την γνωστή κούκλα με τα δολοφονικά ένστικτα !


Η 44χρονη Tina Banks, αγόρασε ένα λούτρινο παπαγάλο από το τμήμα παιχνιδιών του καταστήματος 99p (κάτι σαν τα δικά μας καταστήματα 1 euro όλα), για την 11μηνών κόρη της Roxy γράφει η Daily Telegraph.

Όταν βγήκαν το έδωσε στη κόρη της, εκείνη με θαυμασμό άρχισε να το περιεργάζεται, και τότε ο παπαγάλος είπε:
"Τι κοιτάς ρε μ@λ@κ@;"

Όταν ξανατράβηξε το σχοινάκι, ο παπαγάλος ξαναμίλησε και είπε άλλη πρόταση αυτή τη φορά, εξίσου σοκαριστική με την προηγούμενη:
"Θα σου ξεριζώσω το κεφάλι και θα στο πετάξω κάτω από τον σβέρκο σου".

Η κυρία Banks είπε:
"Το αγόρασα γιατί η Roxy είναι ανήσυχη, όταν βρίσκεται στο καροτσάκι, και πίστευα ότι ο παπαγάλος θα την απασχολούσε και θα παρέμενε ήρεμη."

"Όταν βγήκαμε έξω της τον έδωσα, τότε άρχισαν να βγαίνουν αυτές οι φράσεις από το παιχνίδι, το χειρότερο ήταν ότι βρισκόταν ένας κύριος μπροστά μας και νόμισε ότι οι βρισιές προορίζονταν γι αυτόν."

"Άλλαξα όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου, ποτέ δεν έχω ντραπεί τόσο στη ζωή μου, δεν πίστευα ότι το παιχνίδι αυτό μιλάει, νόμιζα ότι είναι ένα ακόμα μωρουδιακό μαλακό παιχνίδι."




Ο Hussein Lalani εμπορικός διευθυντής των 99p Stores, απολογούμενος είπε ότι το παιχνίδι αυτό, δεν πρέπει να πωλήθηκε στο τμήμα παιχνιδιών του καταστήματος.

"Είναι σαφές, ότι το παιχνίδι αυτό δεν είναι για παιδιά και κανένα από τα παιχνίδια που έχουμε, δεν είναι για παιδιά κάτω των τριών ετών.
Θα μιλήσω στον υπεύθυνο για να βεβαιωθώ ότι θα μπει στη σωστή θέση. "


Στο Brighton ένας υψηλόβαθμος εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου είπε:

"Ένας υπάλληλος που ελέγχει την καταλληλότητα των εμπορευμάτων, θα επισκέπτεται το κατάστημα και θα συμβουλεύει τους υπαλλήλους, για να εξασφαλίσει ότι οι συγκεκριμένοι παπαγάλοι πλέον θα επιδεικνύονται μακριά από το τμήμα παιχνιδιών. Επίσης θα ελέγχουμε ότι στη συσκευασία αναγράφεται ότι δεν είναι προϊόν για παιδιά, και ότι έχει συμμορφωθεί σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία ασφάλειας παιχνιδιών. "


Πηγή: Ananova - telegraph

Φωτογραφίες: Ananova - Zougla.gr

Μα με 1 euro και αυτή τι περίμενε να έχει μαγνητοφωνημένο το παπαγαλάκι την εγκυκλοπαίδεια Britannica;

10 σχόλια:

ΛΕΩΝ είπε...

Ο Μπαμπινιώτης σε πολύχρωμη συσκευασία ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1€!!!!
Πολύ καλό!!!!

kakos lykos είπε...

Χαχαχαχαχαχα

Φοβερή η ατάκα σου Λιονταρίνα!!!

Ο παρδαλός Μπαμπινιώτης!!!


Χαχαχαχαχαχαχαχα

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΒΡΕΙ;ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

korinoskilo είπε...

afoy milouse pali kala :))))))

kalhmeres

kakos lykos είπε...

Καλημέρα Sκρουτζάκο, φαίνεται θα ήταν Σκωτσέζα στην καταγωγή και θα είχε περισσότερες απαιτήσεις, από ένα παιχνίδι του ενός ευρώ.

:))))))

kakos lykos είπε...

Καλημέρα Korinoskilo, ναι, τουλάχιστον μιλούσε που μιλούσε, αλλά ας έλεγε ένα γεια σου , καλημέρα, καλησπέρα, όχι ν'αρχίζει τα μπινελίκια, δεν θα χρειαζόταν να βγάλει και την Οξφόρδη για να τα πει!
:))))))))))))

Leviathan είπε...

xaxa to teleutaio pou les einai ola ta lefta..e ma ti!!filia kai kalo weekend!! :)

kakos lykos είπε...

Επιτέλους ήρθε το Σαββατοκύριακο :)

Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα Leviathan :)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κακέ μου Λύκε, αφού το λέει η γυναίκα "δεν πίστευα ότι το παιχνίδι αυτό μιλάει, νόμιζα ότι είναι ένα ακόμα μωρουδιακό μαλακό παιχνίδι". Πλάκα πλάκα, φαντάσου να το έκανε και δώρο σε κανένα ξένο παιδάκι ή ανηψάκι της. Τι θα πάθαινε η καημένη! Πέρασες καλά εχθές;

kakos lykos είπε...

Άσε Κοκκινοσκουφίτσα, αν το προόριζε για δώρο δεν θα άλλαζε μόνο όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου στο πρόσωπό της, αλλά θα έπαιρνε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
:))))))))

Χθες την γιορτή την πέρασα ήσυχα στο σπίτι, το κρύωμα που με ταλαιπώρησε αυτές τις μέρες, δεν πέρασε τελείως και φυλάγομαι όσο μπορώ, έτσι δεν πήγαμε πουθενά :)