Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Ένα σαλάμι αλλιώτικο από τ'άλλα



Ένα σαλάμι διαφορετικό, ένα σαλάμι Kinder έκπληξη!
Ίσως σε κάποιες περιοχές του πλανήτη, να το θεωρήσουν gourmet πειρασμό, για μας όμως που δεν έχουμε τόσο εκκεντρικές γευστικές συνήθειες, μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο αηδία.

Ένας Ρουμάνος, σοκαρίστηκε όταν βρήκε ένα νεκρό ποντίκι μέσα στο σαλάμι που έτρωγε.

Ο Nelu Luca από το Ιάσιο, είχε φάει ήδη το μισό σαλάμι όταν ανακάλυψε το ποντίκι.

Είπε: "Δεν μπορώ να το πιστέψω.Προσέχω πάντα ότι αγοράζω, το σαλάμι φαινόταν τέλειο εξωτερικά δεν είχε τίποτα το περίεργο στο σχήμα του, όμως στη μέση υπήρχε ένα νεκρό ποντίκι."

Η κατασκευάστρια εταιρεία Tabco Campofrio Romania, που εδρεύει στην Tulcea, αντιμετωπίζει ένα πρόστιμο πάνω από £1,000.

Ο Valerian Salvastru επικεφαλής της προστασίας των καταναλωτών στο Ιάσιο είπε:
"Πήραμε δείγματα από το σαλάμι και τα στείλαμε στο εργαστήριο για να εξετάσουν αν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία.Οι έρευνές μας συνεχίζονται."

Ο Ovidiu Wencz διευθυντής της εταιρείας που παρήγαγε το σαλάμι, κατηγορεί σαμποτέρ, είπε ότι κάποιος επίτηδες έβαλε το νεκρό ποντίκι στο μείγμα του σαλαμιού.
Είπε επίσης ότι στο παρελθόν είχαν βρει βίδες στα σαλάμια τους αλλά τότε το πρόβλημα λύθηκε με την εγκατάσταση μαγνητών.

πηγή:Ananova

12 σχόλια:

ΑΝΝΑ είπε...

Α επισήμως δεν πας καλά..... ΙΟΥ βραδιάτικα καλό μου....

Έλεος

korinoskilo είπε...

να μας πουν την εταιρια να τα προτημαμε ......

εμεις απο μερια μας ... οτι θελουμε να κριψουμε ... να τους το στελνουμε να το συσκευαζουν:ρρρρ

καλο βραδυ :))

kakos lykos είπε...

Boubou είχα να διαλέξω ανάμεσα σε δύο θέματα, το ένα αστείο, το άλλο παράλογο.
Ε! Διάλεξα το παράλογο, μου φάνηκε πιο εξωφρενικό σαν θέμα, αλλά ok, για να πω την πλήρη αλήθεια και γω όταν είδα την φωτογραφία, κάπως μου ήρθε... Μπλιαχ!!!

:)))

kakos lykos είπε...

Korinoskilo αν είμασταν Κινέζοι, σε πληροφορώ ότι αυτή η εταιρεία θα έκανε χρυσές δουλειές με τέτοιο μεζέ μέσα στο σαλάμι. Αλλά ευτυχώς δεν είμαστε.
Μπρρρρρρ

Ανώνυμος είπε...

Μπλιάχ, μπλιάχ, μπλιάχ καιπάλι μπλιάχ! Που τα βρίσκεις βρε παιδί μου τέτοια θέματα?? Τρομερά!
Εγώ πάντως θα το έδινα στο σκύλο μου. Μια φορά τον είχα δει, με μπουκωμένο στόμα και μια ουρίτσα να κρέμεται από το στόμα του!!!

ΛΕΩΝ είπε...

Το καημένο το ποντίκι...!ελπίζω να μην ήταν ζωντανό όταν έπεσε μέσα στον πολτό-γέμιση!Φαντάσου πως θα αισθάνθηκε: στην αρχή μια ευφορία για τη ποσότητα του φαγητού που βρήκε και μετά.... απογοήτευση γιατί θα κατάλαβε ότι αποτελούσε πια κι εκείνο μέρος του φαγητού!
Καλή νύχτα και καλή όρεξη!

kakos lykos είπε...

Λέτα, τώρα εσύ με έκανες να ανατριχιάσω, άκου κρεμόταν ουρά από το στόμα του! Μπλιαχ!
Όχι με τίποτα δεν θα έδινα ποντίκι σε κανένα από τα σκυλιά μου.
Ούτε ζωντανό να "παίξουν"(γιατί είναι ψυχούλα και αυτό και είναι κρίμα), ούτε νεκρό να το φάνε, άσχετα αν ο δικός σου σκύλος σου έφερε το θήραμα από μόνος του, γιατί μπορεί να είναι φορέας ασθενειών και να πάθουν κάτι τα ζώα.

;)

kakos lykos είπε...

Λιονταρίνα εγώ άλλο σκέφτηκα, φαντάσου βρώμα που θα είχε αυτό το εργοστάσιο για να έχει τόσα ποντίκια που κάποιο έπεσε μέσα στο μείγμα.
Τι αηδίες μας πασάρουν όμως και τα χρυσοπληρώνουμε, είναι γνωστό πάντως, ότι τα περισσότερα από αυτά τα πολτοποιημένα κρέατα, λουκάνικα, σαλάμια, μπιφτέκια κατεψυγμένα, είναι η χειρότερη ποιότητα κρεάτων.

Καλό βράδυ και να προσέχουμε όλοι τι τρώμε και που το τρώμε ;)

Νηρηιδα είπε...

To οτι εφαγα σαλαμι λιγο πριν διαβασω την αναρτηση δεν βοηθαει και πολυ το στομαχι μου.Δεν ανακατευομαι ευκολα αλλα αυτη τη φορα σιγουρα καπως νιωθω...
Παντως για να βρεθει ολοκληρο ποντικι μεσα, αυτο σκεφτηκα κι εγω, το ποοοοοοση βρομα ειχε το εργοστασιο...και μπορει οι υπολοιποι που εφαγαν την ιδια μαρκα να λενε καλα που δεν ετυχε σε εμας αλλα μην ξεχνανε οι το μιγμα σε ενα καζανι θα ηταν...ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧΧ

kakos lykos είπε...

Ακριβώς Νηρηίδα, το μείγμα ήταν όλο στο ίδιο καζάνι, σε ένα καζάνι που άραγε καθαρίζεται και ποτέ;Και ποντίκι να μην υπήρχε, οι συνθήκες θα πρέπει να ήταν το λιγότερο άθλιες, στο συγκεκριμένο εργοστάσιο.

Καλημέρα :)

Dreaming_World είπε...

Ποντίκι σε σαλάμι...
Χμ... Μάλιστα...
Μαμά, πες μου πάλι τι αντιρρήσεις έχεις που είμαι vegeterian?

ΥΓ: Μια φορά βρήκα κάτι σαν μικρό "ζωύφιο" σε σαλάτα στα Goody's κι από τότε σταμάτησα να τρώω...

Τοστάκια από το σπίτι παιδιά και φαγητό της μαμάς στο γραφείο και στη δουλειά!!!

ΥΓ2: Πες μου τώρα, φαγητό της μαμάς αν έβαζε το σαλάμι σε καμία συνταγή...
Δε θέλω να το σκέφτομαι!!

kakos lykos είπε...

Dreaming_World δυστυχώς ότι και όπου και να φάμε κάτι έξω πάντα κρύβει κινδύνους, είτε λόγω ποιότητας των υλικών, είτε λόγω καθαριότητας του χώρου.Είχα διαβάσει προ ημερών σε ένα ακριβό εστιατόριο, πολλά άτομα έπαθαν τροφική δηλητηρίαση από το φαγητό, κάποιο μικρόβιο υπήρχε.Η είδηση υπάρχει εδώ
Θέλει πολύ προσοχή και στα προϊόντα που αγοράζουμε για το σπίτι, αλλά και σ'αυτά που τρώμε έξω.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο :)