Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Το κουταβάκι ήταν λύκος!!!


Ένας Κινέζος σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι το κατοικίδιό του που το μεγάλωσε από κουτάβι ήταν στην πραγματικότητα Λύκος.

Ο κύριος Li είπε ότι βρήκε το "κουτάβι" στα βουνά να τρέμει, σε μία εξόρμησή του πέρυσι, και το έφερε στο σπίτι.

Του έκτισε ένα σπιτάκι στο χωριό του, τον ταΐζει καθημερινά και τον πηγαίνει βόλτα, αναφέρει η Huashang Daily.

"Τον πάω καθημερινά βόλτα, και αυτός έχει δεθεί πολύ μαζί μου" λέει ο κύριος Li.

Οι ντόπιοι υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν άρχισαν να ακούνε ουρλιαχτά λύκου, μέσα στη νύχτα και τόσο κοντά στα σπίτια τους.

Ένας κάτοικος της περιοχής είπε: "Από τότε που αρχίσαμε να ακούμε το ουρλιαχτό του λύκου , δεν άφησα ξανά μόνο του το παιδί μου να βγει έξω νύχτα."

Αφού ενημερώθηκε η αστυνομία, και πήγαν να δουν από κοντά τον "σκύλο", κάλεσαν έναν εμπειρογνώμονα από το τοπικό κέντρο για την προστασία της άγριας ζωής.

Ο ειδικός απάντησε ότι επρόκειτο για λύκο και όχι σκύλο, με προφανή όλα τα χαρακτηριστικά του ζώου, πλούσιο τρίχωμα και ουρά.
Τον λύκο τον κέρδισε και θα τον πάρει τελικά ο ζωολογικός κήπος Qinling.

Ο κύριος Li είπε σαστισμένος όταν έμαθε ότι ο "σκύλος" του είναι λύκος: "Με κοιτάζει με σκυλίσιο βλέμμα , δεν θα μπορούσα ποτέ να υποψιαστώ ότι είναι λύκος!

πηγή: Ananova

18 σχόλια:

Aspa είπε...

Το διάβασα τις προάλλες και σε σκέφτηκα! Απίστευτο!

ΛΕΩΝ είπε...

Εσύ κακέ μου λύκε με την εμπειρία σου, δηλ. ο σκύλος έχει άλλο βλέμμα από τον ήμερο λύκο? Ή εγώ δεν ξέρω τι μου γίνεται ή ο κινέζος λέει βλακείες...!

kakos lykos είπε...

Αουυυυυυ...

;)))

Γέλασα εκεί που απορούσε ο Κινέχος και έλεγε:
Με κοίταζε σαν σκύλος!
Μα πως ήθελε να τον κοιτάζει δηλαδή. Ο άνθρωπος ήταν μέρος της αγέλης του, τον αγαπούσε δεν μπορούσε να τον δει σαν μεζέ.Χώρια που σχεδόν είχε εξημερωθεί.

kakos lykos είπε...

Καμία απολύτως διαφορά λιονταράκι μου δεν υπάρχει στο βλέμμα τους ειδικά αν το ζώο είναι χορτάτο, και δέχεται στοργή, για ποιο λόγο να έχει άγριο βλέμμα; Χώρια που το ουρλιαχτό του λύκου το κάνει και ένα λυκόσκυλο, όταν έγινε ο σεισμός του 2001 το λυκόσκυλό μου ούρλιαζε με το ουρλιαχτό του λύκου όταν αισθάνθηκε ότι κινδύνευα. Κατάλαβε ότι ήμουν μέσα στο ασανσέρ και ανέβαινα στο σπίτι κατά τη διάρκεια του σεισμού. Σταμάτησε το ουρλιαχτό, όταν μετά από ώρα κατάφερα να βγω από το ασανσέρ και είδε ότι είμαι καλά.

korinoskilo είπε...

δεν τα παιξε ο κυριο λι που του πηραν τον φιλο του ? :/



ασχετο .... θα μας πεις πως εβαλες την πατουσα διπλα στο ονομα του μπλοκ.( στην μπαρα εννοω)
:)))

Νηρηιδα είπε...

Tελικα αν βρουν αγαπη μια χαρα μπορουν καιδενονται τα ζωα.
Ενα αλλο που σκεφτηκα μολις...Εναν λυκο αν του φερθεις με αγαπη θα σε κοιταζει "σαν σκυλος",ενας ανθρωπος παλι...μεγαααααααααλη ιστορια.......

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Πέρυσι το χειμώνα είδα για πρώτη φορά λύκο, όταν χιόνισε και κατέβηκε από το βουνό, προφανώς γιατί δεν έβρισκε τροφή!!! Καλά, ήταν πανέμορφος!!!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

εκτός του ότι την ίδια είδηση είχα διαβάσει και πέρσυ, γιατί μου κάνει η είδηση σαν αυτά που κυκλοφορούν ανά τον κόσμο και είναι ψέματα? όπως τα γατιά στο βάζο π.χ.
επίσης είναι δυνατό, όσο βλάκας και αν ήταν ο κινέζος ΧΩΡΙΚΟΣ, να μην ξεχωρίσει τον λύκο από τον σκύλο? γαβγίζουν οι λύκοι? αυτό δεν του κανε εντύπωση?

kakos lykos είπε...

Αγνωστο το πως αισθάνθηκε ο Li.

Τώρα όσο για το εικονίδιο της πατούσς, είδα πως γίνεται στο blog του ΑΑΤΟΝ, θα σου δώσω ακριβώς την ιστοσελίδα που τα περιγράφει ένα ένα τα βήματα ο Νικόλας. Το εικονίδιο αυτό φαίνεται πάντως μόνο στο firefox όπως έχω παρατηρήσει, στον explorer είναι το κλασσικό B της blogger.
Καλή επιτυχία!

ΑΑΤΟΝ

kakos lykos είπε...

Τα περισσότερα, αν όχι όλα τα ζώα Νηρηίδα πιστεύω ότι μπορούν να εμπιστευτούν τον άνθρωπο κι αν δεχτούν αγάπη να του δείξουν αγάπη.
Ο άνθρωπος είναι το πρόβλημα όχι τα ζώα.

kakos lykos είπε...

Ξέρεις πιπι μου πόσα είδη σκύλων μοιάζουν καταπληκτικά με λύκους,
και στα χρώματα και στο τρίχωμα;
Εξάλλου το μάζεψε από μωρό, αν δεν ήταν ήδη εξημερωμένο ήταν σχεδόν εξημερωμένο σαν ζώο, πιο πολύ για σκύλο το βλεπες πια.Γιατί σου φαίνεται περίεργο, δεν μου λες, όλα τα γαβγίσματα εσένα σου μοιάζουν με γαβγίσματα;Κάποια σκυλιά κάνουν περίεργο ήχο για γαύγισμα, τι σημαίνει ότι δεν είναι σκυλιά;
Αν είναι περυσινή η είδηση, κρίμα που μου διέφυγε τότε, πάντως έστω και "αργά", την έβαλα :PPP
Αστικός μύθος πάντως δεν παίζει να είναι, δεν είναι ούτε γατάκι στη γυάλα, ούτε κοριτσάκι με τα γυάλινα μάτια :PPP

THANOS είπε...

ευτυχώς ο μπαρμπα Λη δεν ήταν τσομπάνος, να βάλει το λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

everything53 είπε...

Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση του, ακόμα και να έπαιρνα χαμπάρι ότι πρόκειται για λύκο, δεν θα άφηνα να μου τον πάρουν, πόσο μάλλον να εξετάσουν αν πρόκειται για λύκο ή όχι.
Και ξέρω πολύ καλά, ότι το ίδιο θα έκανε και ο Κακός Λύκος :)

kakos lykos είπε...

Thano και να τον έβαζε, χορτάτος ήταν, δεν θα σκότωνε μόνο για να σκοτώσει.Το πολύ πολύ να γινόταν τσομπανόλυκος. :))))

kakos lykos είπε...

Ακριβώς everything53!!!

;)

kakos lykos είπε...

Σταυρούλα ο λύκος είναι πανέμορφο ζώο, δυστυχώς οι αγέλες των λύκων που υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα είναι ελάχιστες, είναι προστατευόμενο είδος προς εξαφάνιση, τώρα κατά πόσο προστατεύεται και ο λύκος και άλλα άγρια ζώα και πουλιά του τόπου μας από την Ελληνική πολιτεία, αυτό είναι ένα άλλο θέμα, δυστυχώς πολύ λυπηρό, δες την ανάρτηση του λιονταριού: πάτα εδώ

ΑΝΝΑ είπε...

Πάντως ισχύει ότι ένα τέτοιο ζωάκι μπορεί να συμπεριφερθεί σαν κατοικίδιο, αν λάβει όλη την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζεται. Το σκυλί μου με κοιτάει σαν άνθρωπος, ο λύκος δεν θα μπορεί να κοιτάει σαν σκύλος???

kakos lykos είπε...

Boubou και γω πιστεύω ότι μπορεί!