Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Τρίτωσε!


Κυριακή σήμερα είπα να το ρίξω στο χουζούρι, ενώ εγώ κοιμόμουν του καλού καιρού η "τύχη" μου δούλευε!
Μία νέα πρόσκληση για παιχνίδι με περίμενε στον υπολογιστή.
Το πρώτο καφεδάκι της μέρας το πίνω διαβάζοντας ειδήσεις και τα blogs, ξαφνικά ακούω φασαρία μέσα στον ύπνο μου, το μελάνι φαντασίας μου σταμάτησε να στάζει στα πολύχρωμα όνειρά μου, είχα ξεχάσει ότι έβαλα το ξυπνητήρι-ραδιόφωνο να κτυπήσει για να μην το παραξηλώσω με τον ύπνο.
Τι στριγκλιές ήταν αυτές!
Η Βίσση ούρλιαζε απεγνωσμένα everything i am, ωχ το μάτι μου είπα, που το ξέθαψαν αυτό πάλι, κάθε φορά που πλησιάζει η εποχή της eurovision ακούμε όλες τις μπούρδες που έχουμε στείλει κατά καιρούς, έτσι όπως πάμε θα μας βάλουν και το απίστευτο S' AGAPO του Ρακιντζή.
Έκλεισα με βία το ραδιόφωνο και σηκώθηκα...
Ντύθηκα στα βιαστικά να βγω να πάρω τις Κυριακάτικες εφημερίδες, η μέρα των dvd βλέπετε σήμερα!
Ότι θέλω να μάθω μου τα προσφέρει ο ηλεκτρονικός τύπος, έτσι οι εφημερίδες πάνε αυτόματα ανακύκλωση και τα dvd στη συλλογή μου, ναι αυτό είναι το μικρό μου χούι, έχω κάνει το σπίτι video club, μ'αρέσει να έχω στην κατοχή μου αξιόλογες ταινίες, έτσι δεν χάνω την ευκαιρία όπου βρω κάτι καλό να το πάρω, άσχετα της τιμής του.
Έξω λακκούβες γεμάτες με νερά, απομεινάρια της χθεσινής βροχής ένα χάλι, μετά το τελευταίο σκάψιμο κάποιας υπηρεσίας η κατάσταση έγινε πιο τραγική, λασπότοπος παντού, εκεί που έκανα όλο χάρη τα σλάλομ μου να αποφύγω τις λιμνούλες περνάει ένας γκαζιάρης με φόρα και σκάει μέσα σε μια τρύπα, μ'έλουσε με βρομόνερα από τη κορφή ως τα νύχια, δεν άντεξα και του πέταξα ένα περιποιημένο γαλλικό, τραβάει χειρόφρενο ο τύπος να μου ζητήσει και τα ρέστα, di-ne-tou του φώναξα μη σου πετάξω καμιά πέτρα και θα δεις τι ωραίο θα γίνει το αμαξάκι σου που θα μου την πεις κι από πάνω, δεν βλέπεις ρε ^%^$&^^&$$@#@!&^^&&* πως με έκανες;
Λίγο το μάτι μου που γυάλιζε, λίγο ο φόβος για τη "μπέμπα" του σηκώθηκε κι έφυγε.
Ορίστε ούτε μία Κυριακή ν' αγιάσω, με τσάντισαν πάλι.
Πήρα μάνι μάνι τις εφημερίδες, το λασπωμένο μου τρίχωμα και γύρισα στη φωλιά μου τουρτουρίζοντας, έκανα ένα ζεστό μπανάκι να φύγει η μπίχλα από πάνω μου, φόρεσα καθαρά και ζεστά ρουχαλάκια που μοσχοβολούσαν, και προσπάθησα να κάνω delete το σκηνικό.
Στα ηχεία ακούγεται ήδη το τελευταίο cd που έφτιαξε ο leviathan, ο καλύτερος τρόπος να ηρεμήσω, κι άρχισα να διαβάζω με την ησυχία μου τα blogs.
Ξεκίνησε να βρέχει, η Κοκκινοσκουφίτσα πάλι δεν θα πετάξει αετό σκέφτηκα, ο George έχει μέρες να γράψει, να είχα λίγο από το υπέροχο Syrah του τώρα να με συντροφεύσει στις σκέψεις μου...
Ξαφνικά, ακούω ένα ροχαλητό που με επαναφέρει στην πραγματικότητα, το boxer μου κοιμάται του καλού καιρού, σηκώθηκα και της έδωσα ένα φιλί στα κρεμασμένα της μάγουλα,τι ανάγκη έχεις εσύ Ηρούλα μου βρέξει χιονίσει είσαι στην ζεστασιά σου στην ηρεμία σου χωρίς να σου λείψει τίποτα, αλίμονο απ' τ' αδέσποτα.
Διάβαζα την ανάρτηση του λιονταριού, δεν μου μοιάζει στον χαρακτήρα η Ηρούλα μου, γι'αυτήν η πινακίδα πρέπει να γράφει προσοχή ο σκύλος γλύφει, κάνει χαρές σε όλους.
Να σαι καλά μωράκι μου κοιμήσου ήρεμα στη φωλίτσα σου, είμαι εγώ εδώ να δείχνω τα δόντια μου και να σε προστατεύω...

Ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν Ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν

-Έλα θα πάμε για παϊδάκια είσαι μέσα;
-Έρχομαιιιιιιιιιιι...

16 σχόλια:

Γιάννης Πετρόπουλος είπε...

Λύκαινα, οι επιθυμίες σου ευχές μου...
Να είσαι καλά και να συνεχίσεις αποδεικνύεις ότι οι γυναίκες δεν είναι μόνο το ωραίο φύλο και δεν έχουν ανάγκη από ημέρες όπως η σημερινή, την οποία εκμεταλλεύομαι για να σου ευχηθώ, αυτά που θα έπρεπε όλοι να εύχονται, καθημερινά.

Νάσαι καλά, πάντα...

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Χρόνια πολλά!!!!

Μάτα είπε...

Πρέπει να ήταν πολύ καλός ο καφές που ήπιες και σε ξύπνησε για τα καλά!
Φιλάκια

Υ.Γ.Γιορτάζει κανείς σήμερα;

kakos lykos είπε...

Ευχαριστώ πολύ Γιάννη για τις ευχές σου, αν και κανείς μας δεν πρέπει να έχει ανάγκη από μέρες, κάθε μέρα πρέπει να είναι το ίδιο για μια ευχή για έναν όμορφο και γλυκό λόγο για όλους μας. Να σαι και συ πάντα καλά και ευτυχισμένος φίλε μου.

kakos lykos είπε...

Σταυρούλα και σε σένα χρόνια πολλά και καλά!!!

kakos lykos είπε...

Μάτα μου βαρύ τον πίνω γινόταν να μην με ξυπνήσει;

:)

Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα!!!!

korinoskilo είπε...

εχεις ταλεντο τελικα το ξερες?:ρρρρ

καλησπερες

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

Αντε κρατσάνισε το παϊδι σου.

kakos lykos είπε...

Korinoskilo, στην έκθεση πάντως στο σχολείο, έγραφα πάντα τα δικά μου,ότι μου κατέβαινε, οπότε δεν είχα τα αποτελέσματα που περίμενα, αλλά μία σημείωση στο τέλος με κατακόκκινα γράμματα:"ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ"
Όσο κι αν προσπαθούσε η φιλόλογος, σε καλούπια δεν μπορούσε να με βάλει, έριχνα τις σκέψεις μου ακτένιστες όπως μου έρχονταν, έτσι κάνω ακόμα και τώρα, αν βγάζουν γέλιο κάποιες φορές ή αν σας αρέσουν, δεν ξέρω αν έχω ταλέντο στην γραφή ή όχι, ούτε θα το κρίνω εγώ. Ίσως φταίει, ότι οι σκέψεις αυτές δεν είναι φτιασιδομένες με διάφορα μπιχλιμπίδια αλλά αντικατοπτρίζουν ξεκάθαρα εμένα.

kakos lykos είπε...

Άσε πιπί μου βαρυστομάχιασα, πάλι σαν λύκος έφαγα τρομάρα μου.
:)))

Ανώνυμος είπε...

τιμη μου που αναφερομαι σε αυτο το αριστουργημα (δε το λεω ειρωνικα)!
ευχαριστω πολυ και για τη προσκληση.... αντε να δω τι θα γραψω, θα δυσκολευτω... ειμαι και ξανθια αστα να πανε!!! χαχαχαχα

kakos lykos είπε...

di-ne-tou εγώ σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
΄Οσο για το ξανθό, να μην σε ανησυχεί καθόλου, τα χρώματα των μαλλιών είναι μύθοι, όρμα στην ιστορία σου :)

D.Angel είπε...

Τελικά το κείμενο ήταν πιο εύκολο!!!Αχ βρε Μάτα στο πα ότι φταίει το οξυζενέ γμτ!!!Χα χα χα
Την καλησπέρα μου

Tzeve είπε...

θα πρέπει λοιπόν να καταλάβεις οτι ο Λασπότοπος δεν υπάρχει εξαιτίας της βροχής...και των έργων...αλλά εξαιτίας της χρόνιας ανομβρίας που έχει στεγνώσει όλα τα γύρω γύρω...

καλή εβδομάδα...

kakos lykos είπε...

dreamer-angel και τα δύο έχουν την δυσκολία τους, στο ποίημα η δυσκολία ήταν να βρει κάποιος ομοιοκαταληξία. στο πεζό όμως η δυσκολία είναι να υπάρχει λογικός ειρμός στη σκέψη(αν φυσικά αυτός που το γράφει δεν ανήκει στο κίνημα του σουρεαλισμού).

:)))

Καλημέρα και σε σένα!

kakos lykos είπε...

Λασπολόγε μου μάλλον η άμμος της Σαχάρα που μας επισκέφτηκε φταίει για όλα αυτά, και όχι οι "καημένες" οι υπηρεσίες, που τρυπάνε τους δρόμους και τους αφήνουν έτσι, για να υπάρχει και λίγο σασπένς στο περπάτημα και την οδήγησή μας, που να μας διατηρεί με καλά αντανακλαστικά.Αυτοί φροντίζουν για το καλό μας και γω γκρινιάζω.

:PPP

:)))