Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Amazing tricks







Είπα σήμερα να βάλω κάτι ευχάριστο και διασκεδαστικό, μερικά απίστευτα τρικ που με προβλημάτισαν ως προς το πως γίνονται, αυτό με τα ποτήρια μου φαίνεται εύκολο και έχω μία ιδέα το πως εξηγείται. Ποτήρια διαφορετικού μεγέθους γεμάτα με νερό ήδη βρίσκονται μέσα στα αμέσως μεγαλύτερα, αν προσέξουμε στο βίντεο το γαλακτώδες υγρό στο μεγάλο ποτήρι φαίνεται φανερά αραιωμένο πλέον. Εσείς τι γνώμη έχετε γι αυτό και για τα άλλα τρικ;

20 σχόλια:

Tzeve είπε...

Ο συγκεκριμένος (chris angel) έχει κάνει πολλά κουλά...

απλά τι να πω...

ήταν ένα άλλο στο οποίο καρφωνόταν σε έναν φράχτη...

kakos lykos είπε...

Έλεος!!!
Τα περισσότερα έχουν λογική εξήγηση πάντως από αυτά τα τρικ, δεν νομίζω να καρφωνόταν πραγματικά!;!

Tyler Durden είπε...

καλά, αυτά είναι στημένα τρικ. Δείτε αυτό που είναι εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο

ΑΝΝΑ είπε...

Καλοί και οι Brainiacs δεν λέω αλλά μου αρέσουν περισσότερο τα χαζομαγικά. Και ας κρύβεται κόλπο από πίσω... Αρκεί που γελάμε...

kakos lykos είπε...

Ενδιαφέρον Tyler Durden το υλικό της πισίνας, έχει την ικανότητα σαν υλικό όταν δέχεται απότομη πίεση ή κίνηση να φέρεται σαν να έχει ελαστικότητα, αλλά όταν η κίνηση είναι αργή και ήρεμη να φέρεται σαν υγρό εδώ δείχνει και πως γίνεται το μη νευτωνιακό υγρό.
;)

kakos lykos είπε...

Boubou κι εγώ διασκεδάζω με τα μαγικά τρικ, δεν πάει να είναι κόλπα; έχουν την πλάκα τους, ακόμα και κείνα μας κάνουν να σκεφτόμαστε..."Ρε συ πως το κανε τώρα αυτό;!!!!"

Tyler Durden είπε...

αυτό με το μη νευτώνειο υγρό μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα, απλώς αγοράζεις άμυλο καλαμποκιού ΓΙΩΤΗΣ από ένα σούπερ μάρκετ και το διαλύεις σε νερό μέχρι να αρχίσεις να νοιώθεις αυτές τις ιδιότητες.

kakos lykos είπε...

Ναι είδα την κατασκευή του πανεύκολο είναι.
:)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

OMOΡΦΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΛΠΟ .ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

ΛΕΩΝ είπε...

Νομίζω πως η βασική "απάτη" σ΄όλα αυτά, είναι η δική μας οπτική γωνία! Δηλαδή το ότι περιμένουμε να δούμε κάτι που θεωρούμε αδύνατο κι έτσι δεν προσέχουμε ουσιαστικές λεπτομέρειες που εξηγούν τα ανεξήγητα. Ανεξάρτητα απ΄αυτό, δεν μπορεί να τα καταφέρει ο καθένας μας! Ο τύπος είναι πολύ καλός!

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν που παίζει στο 1ο και στο 30 τον έχω ξαναδεί. Ο τύπος είναι άπαιχτος και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κάνει όλα αυτά. Είναι φοβερός!
Τώρα στο 2ο , νομίζω ότι είναι αυτό που λες.Πρέπει να υπάρχει ποτήρι μέσα. Τι να πω! Είναι ωραία όμως να τα βλέπεις, χαζεύεις.. Καλημέρα!

Leviathan είπε...

einai fovero pos kapoioi kanoun auta ta kolpa!!!ediposiaka!!!kalo weekend!!!!!filia!
a kai to paixnidi me ta onomata blogs de to ksexasa..perimeno na mou er8ei ebneusi xexe..

kakos lykos είπε...

Έχουν την πλάκα τους Sκρουτζάκο :)

kakos lykos είπε...

Λιονταρίνα έτσι όπως τα λες είναι, όλα αυτά μας ξεγελούν γιατί επικεντρωνόμαστε μόνο σε ένα σημείο, με αποτέλεσμα η προσοχή μας να μην δίνει έμφαση στο τι συμβαίνει γύρο, και έτσι την πατάμε.

:)))

kakos lykos είπε...

Λέτα για το 1 και το 3 κάθε φορά που λέω αυτό είναι την βρήκα την λύση, σχεδόν αμέσως την απορρίπτω γιατί πάντα κάτι δεν μου κολλάει.
Είναι άπαικτος!!!

kakos lykos είπε...

Να περάσεις ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο Leviathan, όσο για το παιχνίδι όταν έχεις έμπνευση και όταν θες τότε, δεν έχει χρονικό περιθώριο :)

Tyler Durden είπε...

για εκεί που περπατάει στο νερό, πρέπει να έχει διαφανή πλέξιγκάς. Σε ένα σχόλιο επισημαίνει μια λεπτομέρεια, αν θυμάμαι καλά στο 1:10, βλέπετε μια κοπέλα να περνάει από μπροστά του μεσα στο νερό και σαν να περνάει ανάμεσα από κάποια εμπόδια

kakos lykos είπε...

Εννοείς κάτι σαν διαφανή στενή γέφυρα, μερικά εκατοστά μέσα στο νερό, που να ενώνει τη μία άκρη της πισίνας με την άλλη, το σκέφτηκα και γω αυτό αλλά το απέρριψα, γιατί κάποιες φορές περνούν μπροστά του και όχι μόνο κάτω από το νερό κολυμβητές, δεν φαίνεται να συναντούν εμπόδιο.

Tyler Durden είπε...

δεν σημαίνει ότι τα εμπόδια είναι όλα σε ίδια απόσταση, και τα περάσματα των κολυμβητών πιθανότατα να είναι και αυτά μέσα στο κόλπο για να σου αποσπούν την προσοχή.

kakos lykos είπε...

Σωστά Tyler, θα μπορούσαν κάλλιστα και οι κολυμβητές να ήταν βαλτοί για να γίνει πιο αληθοφανές το τρικ.