Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Ναι ρε, σε σένα το λέω, εσένα που μπήκες στο blog μου για να με διαβάσεις, και έκλεψες το username μου, φωτογραφίες, αναρτήσεις, μέχρι και το προφίλ μου ρε ξεφτίλα τύπε το έκανες ανάρτηση,  στο φόρουμ που γράφτηκες για το κυνήγι.
Σιχαίνομαι το κυνήγι, ωραίο hobby να αφαιρείς ζωές για ν' αποδείξεις ότι είσαι κάποιος!
Βάζω στοίχημα ότι αν δεν σου έτυχε και καλό κυνηγόσκυλο θα το πέταξες στο δρόμο ή θα το σκότωσες ε;
Αλήθεια το σκυλί σου το σέρνεις και με κλούβα εκτός αυτοκινήτου για να μη σου αφήσει καμιά τρίχα στο αμάξι;
Ξέρω ότι μπαίνεις συχνά, για να δεις τι καινούργιο θα κλέψεις,  ή θα βάλεις την πηγή που έχεις κλέψει το προφίλ και τις αναρτήσεις, ή θα γραφτώ στο φόρουμ που είσαι μόνο και μόνο για να σε κάνω ρόμπα στα φιλαράκια σου που σε θαυμάζουν για τις σκέψεις σου.
Σε όσα ήξερες ότι θα σε πάρουν χαμπάρι έβαζες την πηγή, τις δικές μου σκέψεις όμως τις οικειοποιήθηκες, λες σιγά ποιος θα το δει, και ακόμα πιο σιγά μην το καταλάβει αυτός που πραγματικά τα έχει γράψει. Έλα όμως που έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και τα είδα.
Και όχι ρε δεν σου χαρίζω τις σκέψεις μου για δικές σου... να ξέρεις ότι θα σε τσεκάρω συνέχεια και τότε θα δεις ποιος είναι ο πραγματικός λύκος,  λύκε γιαλαντζί.

Οπότε όποιος δει τις σκέψεις μου γραμμένες εκεί να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ, αλλά ένας κοινός κλεφταράς που τις αντέγραψε και δεν είχε τ' αρχίδια να βάλει την πηγή της αντιγραφής του.