Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Βρε καλώς..."Τα Παρατράγουδα"

Μήπως θα έπρεπε να παρουσιάσει την φετινή Eurovision η Αννίτα Πάνια λόγω εμπειρίας με τα "Παρατράγουδα"; δεν εξηγείται αλλιώς τόσα πολλά σούργελα μαζεμένα φέτος.
Το "Πρατράγουδο" νούμερο ένα... σκέτο νούμερο ή μάλλον σκέτα νούμερα, μόνο η "όξω απ' τα δόντια" λείπει για να συμπληρωθεί η χορωδία από μπάμπουσκες.

Ρωσία:


Το "Παρατράγουδο" νούμερο δύο..Περί   (_|_) ο λόγος, γιατί δεν νομίζω το πόπο που λένε να είναι το επιφώνημα έκπληξης,  στη πυρά κι αυτό.

Αυστρία:Το "Παρατράγουδο" νούμερο τρία... γάλα εβαπορέ η μικρή Ολλανδέζα... χμ κάτι δεν πάει καλά εδώ, γάλα εβαπορέ η μικρή Απάτσι.

Ολλανδία:Το "Παρατράγουδο" νούμερο τέσσερα έρχεται από επίδειξη μόδας της δεκαετίας του 60... κάτι μπεεεε μπεεεε μπεεε ακούω να λέει μπορεί να είναι και ντέεεεει αυτή ξέρει.


Βουλγαρία:


Και ναι ερχόμαστε στο "Παρατράγουδο" νούμερο πέντε, τώρα το πέντε τι θα είναι; βαθμολογία; τα πέντε δάκτυλα της ανοιχτής παλάμης; πέμπτη θέση από το τέλος; θα δείξει, μέχρι και ο τίτλος του τραγουδιού άκυρος, Anorgasmia(c) έπρεπε να λέγεται, όχι Aphrodisiac. Μα τι στίχος! κο κο κοκο κο, κο κο κοκο κο, aphrodisiac, ο δε συγχρονισμός του χορευτικού -του ποιου;- το κάτι άλλο, χώρια το χούφτωμα! εντελώς ντε καβλέ θέαμα. Εδώ δεν έχει χρήματα η χώρα μας το πανηγύρι μας μάρανε τρομάρα μας.Ελλάδα:

Το "Παρατράγουδο" νούμερο έξι... αμάν... οι ευχούληδες, κόντεψαν να μου ξεφύγουν αυτοί... στο διάστημα!


Ιρλανδία:


Το "Παρατράγουδο" νούμερο επτά... μας υποδέχεται ο Φρέντυ Κρούγκερ σε μία μεταφορά  του "σε βλέπω"- μακάρι να μη σ' έβλεπα-σε μιούζικαλ μαζί με τον κλόουν από το "αυτό"... η απόλυτη φρίκη.


Ισραήλ:
Έλεος, δεν αντέχω ούτε να δω ούτε να σχολιάσω άλλα, βαρυστομάχιασα μ' αυτά.
Εύχομαι του χρόνου, αν καταλάθος καταφέρουμε βάση βαθμολογίας και κερδίσουμε εισιτήριο για τον διαγωνισμό, αν δεν έχουμε κάτι της προκοπής να πούμε, να σκεφτούμε ώριμα και να μην πάμε, αρκετά με την ξεφτίλα πια.

2 σχόλια:

stavroulazerva είπε...

Εγώ ούτε που είδα ούτε που με νοιάζει.....
Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!!!!

kakos lykos είπε...

Ένα κακόγουστο πανηγυράκι με μέτρια έως απαράδεκτα ακούσματα έχει καταντήσει.Έτσι όπως το κόβω το θέμα,μάλλον θα πατώσει η συμμετοχή μας, τουλάχιστον του χρόνου υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να γλυτώσουμε τα έξοδα.
Καλό Σαββατοκύριακο Σταυρούλα :)